BakBox kiezen en thuis laten bezorgen

Helaas lukt het ons de komende tijd niet om BakBoxen te leveren. Onze excuses voor dit ongemak. 

Je kunt kiezen uit meerdere soorten BakBox. Bijvoorbeeld: kies een BakBox voor kinderen, een BakBox met Healthy Snacks of kies een BakBox met een taart recept. Per type BakBox kun je kiezen tussen een eenmalige ProefBox, een CadeauBox of een maandelijks bezorgde Bak Box met wisselend recept en alle bijbehorende ingrediënten. Kies nu voor maandelijks bak plezier door hierboven een BakbBox te kiezen!

Toont alle 3 resultaten

Peer en speculaastaart | Speculaas Taart | Recept - Bak Box

BakBox Taart

13,95

De BaxBox wordt maandelijks bezorgd en is gevuld met een lekker recept en alle ingrediënten voor een taart die past bij het seizoen. Bijvoorbeeld: speculaaskruiden in november, red velvet cake in februari en zomerfruit in de zomer.

Cup Cakes Recept | Recept Voor Kinderen | Rocky Road Cup Cakes - Bak Box

BakBox voor kinderen

13,95

De Bax Box voor kinderen wordt maandelijks bezorgd en is gevuld met een lekker en makkelijk te maken recept en alle ingrediënten voor koekjes of cupcakes met bijgeleverde versiermogelijkheden. De doos is na gebruik om te vormen tot een leuke steeds wisselende kijkdoos.

Havermoutkoekjes | Koekjes Recept - Bak Box

BakBox Healthy Snack

13,95

Met deze BakBox krijg je maandelijks een heerlijk healthy snack recept met ingrediënten thuisbezorgd. Bak iedere maand in no time je eigen healthy snack zoals: mueslirepen, speltkoeken en ontbijttaarten/muffins zonder suiker of geraffineerde producten.